صفحه اصلی::

کد پستی 13114-16846

پست الکترونیک research@iust.ac.ir

..
:: اسامی روزهای هفته پژوهش و فناوری اعلام شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۲/۹/۱۰ |

دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری اسامی روزهای این هفته را که با شعار محوری"پژوهش تقاضا محور و تولید دانش بنیان زیر بنای اقتصاد مقاومتی" را که از 25 الی 30 آذر ماه برگزار می شود اعلام کرد.

مهندس اسماعیل قادری‌فر گفت: روز 25 آذر که در تقویم رسمی کشور با نام روز ملی پژوهش و فناوری درج شده است با نام " پژوهشگران و فناوران زمینه‌سازان مرجعیت علمی" نامگذاری شده است .
وی افزود: 26 آذر ماه به نام "سبک زندگی اسلامی عامل اصلی پیشرفت" و روز 27 آذرماه نیز با نام " مدیریت جریان دانش و نوآوری در سایه نظام ملی نوآوری" نام‌گذاری شده است .

همچنین دبیر ستاد ملی هفته پژوهش و فناوری از نام‌گذاری روز 28 آذرماه با نام "شرکت‌های دانش‌بنیان مولفه‌ای موثر در اقتصاد مقاومتی"، 29آذرماه با نام " پژوهش و فناوری تولید ملی محور، پیشران تولید ملی" و روز 30 آذرماه با نام " دانش‌آموز و دانشجوی پژوهنده سرمایه‌های فردا" خبرداد

دفعات مشاهده: 2314 بار   |   دفعات چاپ: 374 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 10 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 50 queries by YEKTAWEB 3855